IMAGINA'T,ESTUDIAR AXÍ!!!


Mereix la pena dedicar-li 3 minuts per veure aquest vídeo, és increïble fins a quin punt pot arribar l’evolució de les noves tecnologies. No tinc paraules...imagineu-vos com serà la vida d’ací uns quants anys!!!

4 comentaris:

aNi ha dit...

Em pareix realment curiós per una banda i sorprendent per l'altra. Fins on anem a aplegar??

Toran ha dit...

deu Miquel!! si que és realment increible.he alucinat, segur que si Adell veu aquest video també alucinarà. em recorda a un anunci que feien de un cotxe, però açó és molt millor. és un ordindor amb una rapidesa incrible i controlat taltilment desde la pantalla.es molt fort com funciona!! de veritat, et felicite per penjar aquest video tan bo.
com tu be dius, no sabem fins on aplegara la tecnologia i per eixemple en aquest cas podem veure una gran aplicabilitat al àmbit docent.
un salut amic.

Anònim ha dit...

¡Espectacular! ¡impresionante! Me deja sin palabras, es muy curioso. ¿ Donde nos van a hacer llagar estos japoneses? El mundo de las telecomunicaciones, y las nuevas tecnologias evolucionan de una forma imparable.
Te doy un 10 por tu trabajo de investigación , porque es muy útil y curioso conocer estas cosas, para estar al dia. De verdad que me ha sorprendido mucho, gracias por darnos la posibilidad de disfrutar de tu video. ¡ Enhorabuena!

Anònim ha dit...

Miquel m´ha paregut molt interesant aquest video. Havia sentit alguna cosa sobre les pantalles tàctils però no imaginava les possibilitats de treball que ofereix. Fins i tot que puga treballar més d´una persona a la mateixa pantalla. Increible!